(untitled) (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining kreativ tafakkurini shakllantirishda fanlararo intgratsiyadan foydalanish mavzusini yoritishda ilmiy tadqiqot metodlaridan foydalanish tartibi va asoslari bayon etilgan.