(untitled) (Conferencea, 2023)
Zamonaning jadal rivojlanishida poydevor bo’lib kelayotgan tizim bu raqamli faoliyatdir. Ushbu maqolada raqamli faoliyatni marketing tizimi bilan bevosita bog’liq holda qo’llash orqali mamlakat rivojining asosi hisoblanmish ta’lim tizimini yuqori sur’atlarda taraqqiy etishiga ta’sir etuvchi omillar hamda ta’lim sohasida davlatlararo raqobatbardoshlik darajasini oshirishda qo’shadigan hissasi tahlili, jamiyat rivoji va iqtisodiy-ijtimoiy barqarorlikni ta’minlashda aks etadigan roli muhokamaga qo’yiladi va ularga yechim sifatida umumtta’limdan boshlab to o’rta maxsus va oliy ta’lim tizimlarida amalga oshirish mumkin bo’lgan raqamli marketing strategiyalari tadbiq qilinadi.