(untitled) (Conferencea, 2023)
Мақола педагогика олий таълими талабаларни бадиий қадриятларни ўрганишга йўналтирилган бўлиб,унда бадиий қадриятлар орқали креатив ғоялларни илгари суриш масаласи ёритилган.