(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada, kompleks terapiyani ishlab chiqishda o’pka tuberkulyozi bilan kasallangan bemorlarda urogenital kandidoz va immunologik tadqiqotlar va o’pka tuberkulyozi diagnostikalar uning kelib chiqish, orttirilish sasablari haqida so’z yurutilgan.