(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola maktab yoshdagi bolalarni kitob o’qishga qiziqtirish vazifasini mukohama qilishga qaratilgan bo’lib, mazkur vazifani hal qilishda metodlar qanchalik muhim ekanligi qator tajriba va ma’lumotlar asosida mulohaza va takliflar berilgan.