(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada maktabgacha kichik yoshdagi bolalar nutqini grammatik tomondan shakllantirish, bolalarga ona tilida so‘zlashni o‘rgatish, ularning nutqini rivojlantirish va ularni nutqiy munosabatga, muomalaga o‘rgatish borasidagi maxsus xususiy vazifalar haqida fikr yuritiladi.