(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola ingliz tilini o‘rganish va o‘qitishda zamonaviy texnologiyalardan o‘rinli foydalanish va o‘qituvchning o‘z ustida izlanishi, ma’suliyatni his etishi, darslarga yangiliklar kiritishi, darsning qiziqarli va jonli bo‘lishini ta’minlashi haqida yozilgan.