(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada kimyo darsini samarali tashkil etishda qo‘llaniladigan interfaol metodlar ulardan foydalanish qoidalari va usullari, shuningdek darslarda axborot texnologiyalaridan samarali foydalanib, talabalarni keys va loyiha ishlarini tayyorlashda, turli tanlov, olimpiadalarda ishtirok etishiiga, intellektual qobiliyatini va imkoniyatini oshirish zamin yaratadi.