(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада профессионал таълим жараёнини компетенциявий ёндашув асосида ташкил этишнинг аҳамияти, долзарблиги, ўзига хос хусусиятлари, халқаро тажрибада қўлланилаётган устивор йўналишлар ва уларнинг мамлакатимиз таълим тизимида жорий этилиши билан боғлиқ жараёнлар тўғрисида қиёсий, таҳлилий фикр-мулоҳазалар, тавсиялар берилган.