(untitled) (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada kimyo fani uni umumta’lim maktablarida dars samaradorligini oshirishdagi muammolar va unga yechimlarn tashkil etish usullari haqida imliy mulohazalar o’rin olgan.