(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida multimedia vositalarini qo‘llashning afzalliklari haqida yoritilgan. Bundan tashqari multimedia vositalarining xususiyatlari, maqsadlari va uning samaraliligi tamoyillari tahlil etilgan.