(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada kichik yoshdagi bolalarga hamda boshlang’ich sinf o’quvchilariga chet tilini osson va qulay o’rgatish uslublari hamda hozirgi kunda foydalanilayotgan zamonaviy metodlar to’g’risida so’z yuritiladi.