(untitled) (Conferencea, 2023)
Доривор далачойнинг дориворлик хусусиятлари ўрганилди. Далачой шифобахш бўлиб, унинг таркибида кўп миқдорда витамин С, фитонцидлар, эфир мойлари, флавоноидлар, органик кислоталар, микроэлементлар шунингдек ошловчи аччиқ моддалар учрайди