(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада муаллиф томонидан Мамлакатимиз раҳбари томонидан олиб борилаётган кенг ислоҳатлар таълим учун ажиратиладиган маблағлар ва ёшларнинг илғор ғояларини амалга ошириш бўйича бир қанча таклифлар билдириб ўтилган. Мақолада келтирилган далиллар ва олиб борилган илмий изланишлар соҳа мутассадилари учун дастуруламал вазифасини ўтайди.