(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada mualliflar behi mevasining xalq xo‘jaligidagi ahamiyati, foydali hususiyatlari va kelgusida start-up loyiha sifatida behidan jem ishlab chiqarish va uni eksport qilish bo‘yicha yangi qadoqlash usullari haqida ma’lumotlar berib o‘tdilar.