(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada oily ta’lim muassasalarida taxsil olayotgan talabalarni innovatsion faoliyat madaniyatini shakllanish omillari va ta’lim jarayonida yaratilgan innovatsiyalarni ishlab chiqarish tarmoqlari bilan xamkorlikda xayotga joriy qilishning ilmiy asoslari o’rganilgan.