(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada noruda qurilish materiallarini ishlab chiqish va noruda konlarida oqilona foydalanish, yurtimizda import o‘rnini bosuvchi zamonaviy qurilish materiallarini ishlab chiqish bo‘yicha chora tadbirlar o‘rganildi.