(untitled) (Conferencea, 2023)
ushbu maqolada mamlakatimizda kasanachilik faoliyatini iqtisodiy rivojlantirish va yo’lga qo’yish masalasiga to’xtalib otilgan. Maqolada kasanachilikning axolini ijtimoiy-iqtisodiy hayotidagi roli va ahamiyatiga talluqli muloxazalar bayon etilgan. Kasanachilikning iqtisodiy rivojlanishdagi afzalliklari va qulayliklari maqolada keltirib o’tilgan.