(untitled) (Conferencea, 2023)
Bizga ma’lumki bugungi kunda tillarni o’rganishga judda katta e’tibor berilmoqda. Ayniqsa, bu tillar ichida ingliz tilini o’rganish boshqa tillardan muhimligi, qiyinligi va uzoq vaqt talab qilinishi bilan ajralib turadi. O’ylaymanki, bugungi maqalo o’sha muammarni to’liq yoritib beradi va ularga yechim bo’la oladigan bir qancha yo’llarni ko’rsatib beradi.