(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada prokuratura tushunchasi haqida ma’lumot, prokuratura organlari faoliyati, Qashqadaryo prokuraturasi tomonidan o‘tkazilgan yoshlar o‘rtasida sport tadbirlari tashabbuskorligi to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.