(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада жамиятда гендер тенглиги масаласида эркак ва аёллар ҳуқуқ ва эркинликлари, аёлларга яратилаётган имкониятлар ҳамда оилавий муносабатларда тутган ўрни фикр юритилган.