(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada mualliflar tomonidan mamlakatimizda yetishtirilayotgan parranda va baliq mahsulotlari uchun tabiiy sanitar hisoblangan chernaya lvinka mahsulotini yetishtirish va uning afzalliklarini ko‘rsatish bo‘yicha iqtisodiy prognozlar keltirilgan. Mualliflar ishonadiki to‘plangan tajriba va loyihani asoslash bo‘yicha keltirilgan ma’lumotlar muhislar va mutahassislar uchun dasturul amal vazifasini o‘taydi.