(untitled) (Conferencea, 2023)
Ush bu maqolada “Ta’lim jarayoni”ni tushunchani yoritishga qaratilingan bo`lib, bevosita biron o`quv yurti bilan bog’liq o`quv jarayoni, tahsil olish, tarbiyalanish, har tomonlama rivojlanish kabi fikrlar bayon etilgan. Mazkur jarayonda o`quvchilarning shaxsiy xislatlari shakllantiriladi va rivojlantiriladi. Ta’lim jarayonining asosiy vazifasi yangi ilmiy haqiqatlarni kashf etilishi keltirilingan.