(untitled) (Conferencea, 2023)
мақолада давлат харидлари соҳасидаги жиноят ишлари юзасидан сўроқ қилиш тартиби ҳақида сўз юритилиб, сўроқ қилишда алоҳида аҳамият бериладиган ҳолатлар ҳақида фикр билдирилган.