(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada o’zbekiston respublikasida oliy ta’lim menejmenti vazifalari hamda Ta’lim menejmentida eng asosiy vazifa -bu o’qituvchi, o’quvchi, ota-ona va jamiyat bilan ishlash nazarda tutiladi.