(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada Oliy ta’lim muassasalarida bulutli texnologiyalardan foydalanib “Raqamli texnologiyalar va sun’iy intellekt” fanidan ishlab chiqilgan elektron o’quv-metodik ta’minotining ta’lim jarayonida qo’llanilishi va bulutli texnologiyalardan foydalanib olib borilgan o’quv mashg’ulotlarining an’anaviy ta’lim mashg’ulotlaridan samarali ekanligi va uning afzalliklari bayon etilgan.