(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada milliy uygʻonish davri o‘zbek adabiyotining yirik vakili, oʻzbek pedagogikasining otasi Abdulla Avloniyning “Maktabga targʻib” nomli lirik turga mansub she’ri tahlilga tortilgan.