(untitled) (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada logopdik mashg’ulotlarni olib borishda sujok terapiyaning o’rni xususida ma’lumot berib o’tiladi. Mashg’ulotda olib borilishi zarur bo’lgan tavsiya va ko’rsatmalarga oid asoslar yoritilgan.