(untitled) (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada yoshlarni tashqi ta‘sirlardan himoyalanish maqsadida tanqidiy fikrlashga o‘rgatish shuningdek, yoshlarning dunyoqarashi va xulq-atvoriga ta’sir etuvchi ijtimoiy psixologik omillar toʻgʻrisida fikrlar yuritiladi va bu borada qilinishi kerak boʻlgan ishlar haqida takliflar keltiriladi.