(untitled) (Conferencea, 2023)
Мақолада экспериментал ишларда ҳаражатларни камайтириш мақсадида (камроқ чигит ишлатиш, камроқ электр энергия сарфлаш, тайёрланадиган янги деталларнинг нархини камайтириш) УЧДМ машинасининг стендини тайёрлаш тўғрисида гапирилади.