(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada Ta’limni kompyuterlashtirish va o’qitishning o’ziga xos usullarini rivojlantirishning zamonaviy tendensiyalari va uning oliy ta’lim tizimidagi o‘rniyoritilgan, faol o’qitish usullaridan foydalanish asosida ular o’rtasidagi integrativ aloqalarni amalga oshirish usullari ko’rib chiqilgan.