(untitled) (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarida va oliy ta’lim tizimi talabalarida axborot kompetentsiyasining ahamiyati muhokama qilingan. Raqamli texnologiyalar va axborot bilan ishlash yo‘nalishlari tavsiflangan.