(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola matematikani o‘qitishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanishga bag‘ishlangan. Matematikada turli texnologiyalardan foydalanishning didaktik asoslari keltirilgan. Maqolada o‘quv jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari va xususiyatlarini asoslab beriladi.