(untitled) (Conferencea, 2023)
Insonning individual psixologik xususiyatlari bu qobiliyatdir. Mazkur maqolada kasb-hunar egallashda qobiliyatlarning psixologik ahamiyati va aniqlash haqida bir qator ilmiy mushohadalar o’rin olgan. Hisoblanadi.