(untitled) (Conferencea, 2023)
Tarbiya orqali ijtimoiy muammolar, ruhiy va jismoniy jarohatlar o’ziga bo’lgan ishonchsizlikni yuzaga kelishini ta`minlaydi. Hayotda shunday odamlar bo‘ladiki, ular mag‘rur, boshini baland ko‘tarib, ertangi kunga ishonch bilan va hayotdan nima istashini aniq bilgan holda yashaydi. Bu esa yaxshi holat. Mazkur maqola ham o’ziga ishonch va uning mo’jizakor kuch ekanligi haqida bir qator mulohazalarni ilgari suradi.