(untitled) (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada kasb tanlovida ishchi kasblarni o’quvchilarga tavsiya etish masalalari, shuningdek, ushbu mavzuning nazariy va amaliy tomonlama ko’rib chiqishdagi muammo hamda ularga atroflicha psixologik –hayotiy yechimlar ilgari surilgan. Mazkur mushohadalar ko’pchilik uchun albatta foydali bo’ladi degan umiddamiz.