(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada Qo‘ytosh tog‘larida o‘suvchi O‘zbekiston Respublikasining Qizil kitobiga kiritilgan (Pildiroq qo‘shshox, toshbuzar parriyasi, yashil anura) o‘simliklar haqida umumiy ma’lumotlar va ularning kamayib borish sabablari yoritib berilgan.