(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola yuridik fandagi innovatsion jarayonlar va innovatsiyalarga bag ishlangan.Nazariy huquqiy ong (va umuman huquqiy ong) inqirozini yengish va huquqiy tartibga solishning butun mexanizmini tushuntiruvchi yaxlit integrativ yurisprudensiyani yaratish uchun XXI asrda yuridik fanni rivojlantirishning aso siy istiqbollari ko rib chiqiladi.