(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada jinoyatchi xulqi motivatsiyasi va jinoyatchilikni oldini olish bo’yicha qilinishi kerak bo’lgan psixologik-profilaktik ishlar haqida bir qator ilmiy mulohazalar o’rin olgan bo’lib bu ko’pchilik mutaxassislar uchun foydali bo’ladi degan umiddamiz.