(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada maktab o’quvchilarining kasb tanlashlarida oilaning ahamiyati haqida va uning ijtimoiy-muammo sifatidagi masala ekanligi hamda bir qator yechimlar ham keltirib o’tilgan.