(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada san’at pedagogikasi sohasida bo’lajak mutaxassislarni badiiy tayyorlashning muammosi va uning oliy ta’lim tizimidagi o‘rni yoritilgan, faol o’qitish usullaridan foydalanish asosida ular o’rtasidagi integrativ aloqalarni amalga oshirish usullari ko’rib chiqilgan.