(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада фалсафага оид терминларнинг изоҳли луғатда берилиши билан боғлиқ муаммолар ва уларнинг таҳлили келтирилган бўлиб, уларнинг лексикографик такомиллаштириш масаласи ҳақида фикр юритилади.