(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада қамар ранг-барангликдаги қоракўл қўйларнинг жун маҳсулдорлигининг қирқим муддатига, технологиясига ва қўйларнинг туғим ёши динамикасига боғлиқлиги ўрганилди ва хулосалар берилди.