(untitled) (Conferencea, 2023)
Kasbiy tuzilmada intellektual qobiliyatlarning o‘rni, talabalarning malakasi. Intellektual tadqiqot natijalari hamda talabalarning qobiliyatlari va ularni shakllantirish yo‘llari.