(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqola o’z ichiga, marketingning maqsadlari, o’z ichiga oladigan konsepsiyalar, strategiyalar, tahlillar, vaqtlar, bozor analizi va mijozlar bilan aloqalarni boshqarishga oid asoslarni ko’rsatadi. Maqolada shuningdek, markaziy mijozlar, jadal rivojlanayotgan xususiy tayyorlash tizimlari, jamiyatdagi yangiliklar, tashkilotlarda xodimlarning rivojlanishi kabi turli yutuqlarga aloqador masalalar ko’rsatilgan.