(untitled) (Conferencea, 2023)
Hozirda mamlakatimizda umumta’lim maktablarda, ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘qitishda turli innovatsion va pedagogik texnologiyalardan foydalanishga katta e’tibor qaratilmoqda. Ushbu maqola umumta’lim maktablarida ingliz tilini o‘qitish metodikasiga bag‘ishlangan.