(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarining ona tili va oʻqish savodxonligi darslarida tez aytishlar orqali kreativlikni oshirish yoʻllari va kreativlikni rivojlantirish haqida soʻz boradi.