(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada metodning oʼziga xos xususiyatlari, dars jarayonida interfaol o‘yinlarning roli, butun guruhning ishtiroki, o’yinlarning samarali olib borilishi, jamoa bo’lib ishlash, chet tilini kichik yoshdagi o’quvchularda shakllantirish, o’qituvchi va o’quvchi o’rtasidagi munosabatlar, muloqotning ko‘pqirali va ta’sirchan bo‘lishi.