(untitled) (Conferencea, 2023)
Мазкур мақолада академик хонандалик мактабларининг ривожланиши, дастлабки ўзбек опералари ўзбек ва рус композиторларининг ижодий ҳамкорлиги ҳамда Ўзбекистонда Академик хонандаликнинг ривожланишида катта хисса қўшган хонандалар ижодлари хақида маълумотлар келтириб ўтилган.