(untitled) (Conferencea, 2023)
Bu maqolada Saljuqiylar davlatining O’rta Osiyoda joylashgani , Kichik Osiyoga qanday qilib borib qolgani va qayerlarda ko’chmanchi bo’lib yurgani shu davrda mavjud bo’lgan davlatlar bilan aloqalari qanday bo’lgani haqida batafsil malumotlarga ega bo’lasiz .